2011.09.08. 11:39 Ability

5-7. forduló

Címkék: football watford manager 2011 fm2011

A kezdeti lendület elillanni látszik. Az utóbbi 3 mérkőzés nem úgy alakult, ahogy azt elterveztem. Az Ipswich Town otthonában elért döntetlen viszonylag jónak számít, pláne, ha azt veszem figyelembe, hogy nagyjából egyforma képességű csapatról van szó.

A Barnsley elleni győzelemmel viszont nem voltam maradéktalanul elégedett. Úgy érzem, hogy ezt a meccset több góllal kellett volna megnyerni, mivel a ziccerhelyzetek száma elég magasra sikeredett. 8 egy az egy elleni helyzetük volt a csatáraimnak, mégis egy középpályás gyötörte be azt az átkozott győztes gólt a 85. percben.

A Middlesbrough ellen már inkább a kontrajátékra építettem, amivel nem is volt semmi probléma. A kivédekezett támadások után rendre lerohantuk az ellenfelet, el is jutottunk a büntetőterületükig, viszont az utolsó passzok, illetve a kialakított helyzetek nem hozták meg a várt gólt, gólokat. Nem voltam elégedetlen, benne volt a pakliban a vereség.

 

Valahogy össze kell kapnunk magunkat! Jön a Reading elleni Liga kupa!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://myfm11.blog.hu/api/trackback/id/tr63211141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása