2011.09.04. 23:21 Ability

1. forduló és Liga kupa

Címkék: football watford manager 2011 liga kupa fm2011

Megkezdődött az idény, rögtön egy erősnek tűnő Leicester City-hez látogattunk, ahol egy Darius Vassell - Yakubu csatárkettős rohamozza a kaput. Szerencsére tartani tudtuk az eddigi gólerős formánkat, így csaknem 70 perc alatt elhúztunk három góllal, melyre csak egy alkalommal sikerült válaszolniuk. A csatárjaim kicsit most inkább mezőnyben jeleskedtek, Danny Graham például 2 gólpasszt is adott.

Az Aldeshot elleni Liga kupa viszont már nem volt ilyen egyszerű, nagyon nyomott a hazai csapat, és egészen a lefújásig volt esélyük az újabb gólra. A mérkőzés legszebb jelenete az volt, amikor a középhátvéd, Dale Bennett, egy szöglet után kifejelt labdát megszerzett, csatárokat megszégyenítő módon végigszlalomozott három védő között, és a rövid sarokba bombázott. Nagyon kellett az a gól!

Azt hiszem elégedett lehetek a kezdettel...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://myfm11.blog.hu/api/trackback/id/tr383203026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása