2011.09.04. 22:45 Ability

2010-2011, A felkészülési időszak

Címkék: football watford manager 2011 felkészülés igazolások fm2011

Sajnos nem túl fényes előjelekkel kezdődött a munkám a csapatnál. Az előrejelzés szerint a 18. helyen kellene végeznünk, de mivel ennél azért jobbnak látom a csapatot, megcéloztam az élmezőnyt. De sajna se az átigazolási, se a fizetési keret nem verdeste az eget, így nehézkes volt játékosokat és személyzetet találni. A helyzet azért nem volt reménytelen, így sikerült pár olyan játékost igazolnom, akik egy ilyen csapatnál minőséginek számítanak.


 Daniel Pacheco úgy került hozzánk, hogy megkértem a vezetőséget, keressen egy nagyobb egyesületet, melynek fiókcsapata lehetünk, pusztán az anyagi támogatás miatt. A Chelsea, Manchester Utd., Liverpool hármasból az utóbbit választottam, igazából szimpátia alapján. Ezután ők elküldték nekünk Pacheco-t. Nem gondoltam rá, hogy játszani is fog, de az első edzőmérkőzésén olyan jól teljesített, hogy nem volt kérdés a további szereplése.

Bár eddig mindegyik érkező bebizonyította, hogy érdemes volt leigazolni, a legjobb teljesítményt az első igazolásom, Leon Kantelberg nyújtotta idáig. Nagyszerűen játszik a bal szélen, beadásai életveszélyesek, szabadrúgásai, szögletei rendre embert találnak. Jó gyerek!

A felkészülési meccsek több, mint biztató eredményeket hoztak:

 Igazából maximálisan elégedett vagyok a felkészülés alatt mutatott produkcióval, pláne a védezéssel. Az Aston Villa ellen kapott három gól is elkerülhető lett volna, ha az első 20 percben rendesen koncentrálunk, mivel akkor kaptunk gyorsan kettőt, pedig kiegyenlített volt a játék. A harmadik találat pedig egy szöglet utáni kavarodás eredménye. De becsületesen harcoltunk a második félidőben, és ha egy kicsit pontosabban célzunk (3 kapufa), akkor meglett volna az egyenlítés is.

Szóval ilyen előjelekkel indult az idény, nagyon vártam már az első bajnokit...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://myfm11.blog.hu/api/trackback/id/tr363202965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása