2011.09.06. 10:27 Ability

2-4. forduló és Liga kupa

Címkék: football watford manager 2011 liga kupa fm2011

Újabb 4 mérkőzésen vagyunk túl, ráadásul hibátlanul! A csapat morálja az egekben!

 Pár szót érdemelnek ezek a találkozók:

Millwall: Megszenvedtünk a győzelemért, de csak azért, mert nem tudtuk az egyértelmű mezőnyfölényünket gólra váltani. 10 perccel a vége előtt úgy döntöttem, hogy kettős csatárcserét hajtok végre, Graham és Adam helyett bejött Luque és Brandy. Nagyon jó húzás volt, hiszen 2 perccel később Brandy adta a gólpasszt, Luque szerezte a győztes gólt.

Crystal Palace: Az Everton-tól kölcsön kapott James Vaughan hamar megszerezte a vezetést a Palace-nek, de szerencsére rögtön válaszolni tudtunk. Aztán mindaddig kiegyenlített volt a találkozó, amíg Vaughan ki nem állíttatta magát. Ezután "Rohamozás"-ra állítottam a mentalitást, minek meg is lett az eredménye, Luque újabb győztes gólt ért el!

Queens Park Rangers: Na, ez egy nagy meccs volt! Végig kiegyenlített volt a mérkőzés, legalábbis a statisztika alapján. Labdabirtoklás, kapura lövések fej-fej mellett haladtak. A mérkőzés elején gyorsan bekaptunk egy gólt, de szerencsére nem törtünk miatta össze, és Graham vezetésével gólparádét rendeztünk! A következő fordulóba ismét idegenbe látogatunk, mégpedig a Reading otthonába. Viszont történt egy szomorú esemény is, ugyanis Danny Mathijssen lábtörést szenvedett, így 8 hónap pihenő vár rá. A télen kell szereznem egy balhátvédet...

Norwich City: Egy félidő alatt lefociztunk a vendégeket, de aztán elkövettem azt a hibát, hogy a szünetben megdicsértem a srácokat. Sajnos utána visszavettek a tempóból, a végén még az egyenlítés is a levegőben lógott. 5-0-ás félidő után 8-16-os kapuralövési arányt mutatott a statisztika...

 

Röviden ennyi!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://myfm11.blog.hu/api/trackback/id/tr513206049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása